|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

BLOGERJI

BLOG: Ko ti gredo otroci vse bolj na živce ...

Avtor: Helena Primic | 27.4.2024
image

Ne morem več, je kričalo vse v meni. Nimam vam več kaj dati, je odzvanjalo v meni. Pa sem se še kar gnala. Nisem hotela postati egoistična mama, ki zanemarja svoje otroke in jih v resnici sploh nima rada.

MATERINSTVO

Izgorela mama: Ko je vsega preveč ...

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 13.3.2024
image

Čeprav vemo, da popolna mama ne obstaja, se mame hitro ujamemo v vlogo absolutne skrbnice za dobro vseh, pri čemer se počutimo vse bolj nezadovoljne in spregledane. Kako se iztrgati iz tega vzorca, smo vprašali Barbaro Brinovec Pribaković.

image

Quandisa by LUXURY INTIMATE olje je razvito od žensk za ženske, ki razumejo pomen zdrave intimne nege in si prizadevajo za odpravo sramu, ki še vedno obdaja to temo.

VZGOJA IN RAZVOJ

TEST: Si se izgubil/a v starševstvu?

Avtor: Helena Primic | 14.7.2023
image

Ste se tudi vi, vaš partner ali kar oba ujela v začaran krog, ko se enostavno izgubiš v vlogi starša? Preverita s tem preprostim testom!

image

Povprečen starš vsak teden skrbi za otroke približno 18 ur, skoraj 25 odstotkom pa skrb za otroke vzame več kot 30 ur na teden.

image

Če se starši ne počutijo dobro, se prav tako ne počutijo dobro njihovi otroci. Zato je tako zelo pomembno, da starši vendarle in (nav)kljub trenutni težki situaciji znamo dobro poskrbeti zase. Nekaj namigov najdete v članku!

MATERINSTVO

Iskanje izgubljene integritete

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 14.3.2021
image

Postali smo družina, v kateri smo vsi žrtvovali svojo integriteto oziroma same sebe, da bi ohranjali celoto in varovali drug drugega. Nihče pa se ni počutil zares celovitega, sprejetega, vrednega in ljubljenega.

RINGARAJIN KLEPET

Zadovoljne ženske po štiridesetem

Avtor: Helena Primic | 28.6.2020
image

Pravilo za vse ženske (ne le po štiridesetem!) je, da se moramo imeti rade in verjeti vase. To je najbolj pomembno!

image

Pri skrbi za otroke in družino starši ne smemo pozabiti tudi na lastno dobro in predvsem stabilno počutje. Le tako bomo lahko namreč trdna opora otrokom tudi takrat, ko jih bo strah in se ne bodo več hoteli iti te "koronavirus igre".

STRAN 1 OD 1

Jezna sem, ker vzgajate otroke, ki se jih ...
Bila sem otrok v letih, ko je bilo biti otrok izjemno težko in ne želim, da bi se to obdobje ponovilo. Kljub temu, ko se...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?